Ultima Postare

Dinamo ridică tonul: Clubul ripostează vehement după verdictul Comisiei de Disciplină!

  După evenimentele tensionate dinaintea partidei directe din 8 martie dintre Dinamo și UTA, ambele  echipe au fost sancționate dur. Autoritățile jandarmeriei din București au comunicat oficial că au  semnalat incidentele către organismele fotbalistice relevante. Într-o declarație oficială solicitată de Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, au fost transmise următoarele informații: La cererea jurnalistului de la iAMsport.ro , Direcția Generală de Jandarmerie a Municipiului București a furnizat o declarație oficială. ”Jandarmeria Capitalei confirmă faptul că a sesizat cele două foruri fotbalistice cu privire la incidentele petrecute la meciul de fotbal DINAMO - UTA ARAD. Precizăm faptul că, în corespondență, am adus în atenție incidentele provocate de suporteri și am  solicitat Federației Române de Fotbal și Ligii Profesioniste de Fotbal analizarea acestora, conform  competențelor și regulamentelor specifice”.Dinamo a emis oficial un comunicat în urma

Post Top Ad






Andone: "Nu sunt pregătit de România, dar sunt mulţumit de cantonament"

[starttext]







Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, s-a arătat îngrijorat de calitatea terenurilor de antrenament afectată din cauza condiţiilor meteo, spunând la revenirea din cantonamentul din Spania că speră să poată face măcar o şedinţă tehnică pe iarbă până la meciul cu FC Viitorul, de sâmbătă.



Antrenamentele din această săptămână ale lui Dinamo au fost programate pe terenul sintetic din cadrul bazei sportive de la Săftica.

“Sper ca la meciul cu Viitorul să avem un teren bun de joc pentru că întâlnim o echipă foarte bună, tânără, entuziastă, care e pe primul loc. Noi avem nevoie de cele trei puncte şi pentru asta foarte importantă este şi starea terenului. Adapatarea va fi grea, avem şase zile la dispoziţie. O să fie probleme pentru că nu am unde să fac antrenament.

Am vrut să fac marţi şi joi pe Dinamo, marţi în niciun caz nu se poate. Să sperăm că joi avem un teren bun de antrenament. Măcar un antrenament să fac înainte de Viitorul. În rest ne vom antrena pe sintetic la Săftica. Este o problemă asta, pentru că venim de la plus 17 grade şi jucăm la minus 2-3 grade. E o problemă, dar în 5-6 zile sper ca jucătorii să se adapteze”, a declarat Andone.

Tehnicianul s-a arătat mulţumit de turneul de pregătire de la Estepona, Spania, unde a pus la punct pregătirea fizică a echipei: “Nu sunt pregătit de România. Dar sunt mulţumit de cantonament, de pregătire, am avut nişte meciuri amicale bune. Sunt lucruri pe care le-am pus la punct. Am ajuns la un punct de pregătire fizică bună, organizare defensivă foarte bună. Cred că de mult timp nu ni s-a mai întâmplat ca în patru meciuri să primim doar un gol, dar mai avem mult de muncă”.


Referitor la scandalul arbitrilor români care şi-au ascuns identitatea la unele meciuri de pregătire din Cipru şi Turcia, Andone a spus că aceştia au adus prejudicii de imagine fotbalului românesc: “Am citit despre arbitrii, ce să spun, suntem actori buni. Este o reclamă proastă pentru arbitrajul şi fotbalul românesc. Să te duci să te dai de altă naţionalitate să inventezi penalti, e urât”.



Dinamo - Viitorul e sâmbătă, de la ora 20.00, în etapa a XXII-a a Ligii 1, în direct la Digi Sport 1.



sursa :  www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii