Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii sunt pregătiți pentru duelul cu Viitorul. Hanca: "Merită să fie pe primul loc și au făcut transferuri bune"

[starttext]





hanca


Înaintea ultimului amical din Spania, dinamoviştii sunt deja cu gândul la debutul oficial din 2017. Au un super adversar în primul dintre cele cinci meciuri ramase din retur.
Dinamovistii pregatesc in Spania a doua parte a sezonului. Se bat pentru pentru trei trofee interne, dar cel mai important obiectiv este accederea in play-off. 

"Eu cred ca principalul adversar suntem noi, pentru ca daca noi eram constanti in prima parte a sezonului acum eram pe primul loc.

Imi doresc sa luam fiecare meci in parte, sa il tratam cu seriozitate, cu atitudine si sa scoatem maximum din fiecare", a declarat Sergiu Hanca pentru Dolce Sport.

Primul adversar oficial din 2017 al dinamovistilor, Viitorul, l-a pierdut pe Razvan Marin, dar i-a adus pe Morar si pe Nelut Rosu. 

"Razvan Marin a fost un jucator foarte important in angrenajul lor. Transferurile pe care le-au facut sunt bune si vor avea un cuvant greu de spus in campionat, nu degeaba sunt pe primul loc. Si consider ca sunt meritat, au demonstrat in prima parte a campionatului", a mai spus Hanca.



sursa : www.dolce-sport.ro


[endtext]

Comentarii