Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cum vor să-l convingă pe Contra să rămână

[starttext]




contra



Cosmin Contra a venit la Dinamo în iarnă, după demiterea lui Andone, și a semnat un contract valabil până în vară. Și cum înțelegerea se apropie de final, roș albii se gândesc cum să-l oprească și din sezonul următor. Jucătorii au luat deja atitudine.


Cosmin Contra a preluat echipa, în iarnă și a bătut palma cu Dinamo până la finele actualei stagiuni, cu posibilitatea de prelungire sau renegociere, în funcție de rezultate. Rezultatele sunt de partea lui, întrucât, de la venirea lui pe banca roș albilor, echipa a înregistrat o singură înfrângere, în campionat, cu FCSB și, cu 3 etape înainte de finalul sezonului regulat, Dinamo ocupă locul 3, cu 32 de puncte, în spatele Viitorului, cu 34 de puncte.

Și nu doar rezultatele sunt de partea lui, ci și juctorii, care vor să facă tot ce ține de ei pentru a-l convinge să rămână.

"Noi trebuie să demonstram pe teren și să îl facem să iși dorească să rămână. Dacă vom lua titlul, cred ca va rămâne", a spus Steliano Filip, în direct la Dolce Sport.


sursa: www.dolce-sport.ro
[endtext]

Comentarii