Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Uniți pentru victoria contra rivalei FCSB! Cei mai buni handbaliști ai lui Dinamo vor fi în PCH la derby

[starttext]










Luni seara, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Dinamo o va întâlni pe FCSB, în cel mai așteptat meci al finalului de sezon din Liga 1.


Doi dintre cei mai buni handbaliști dinamoviști, Sajad Esteki și Alireza Mousavi, vor urmări marele meci din Peluza Cătălin Hîldan. Joi seara, cei doi s-au întâlnit cu fanii într-un local din București și au primit cadou două tricouri de joc ale echipei de fotbal, cu numerele pe care le poartă la handbal.

Întâlnirea a fost una specială mai ales pentru iranianul Mousavi, care a împlinit pe 27 aprilie vârsta de 26 de ani. Cei doi sunt considerați printre cei mai buni handbaliști din Liga Națională, iar în acest sezon au impresionat și prin evoluțiile din Liga Campionilor.

Interesul pentru partida dintre Dinamo și FCSB este unul uriaș. Roș-albii așteaptă peste 40.000 de oameni pe Arena Națională, mai multe fan-cluburi din toată țara urmând să ajungă la meci.

De astăzi s-au pus în vânzare, la casele de bilete de la Arena Națională, și cele 8300 de tichete destinate suporterilor ”roș-albaștri”. 1.000 de tichete erau vândute la ora 15:00. În aceste condiții, atmosfera de pe cel mai mare stadion al țării se anunță, de pe acum, a fi una incendiară.

Dinamo - FCSB, derby-ul fotbalului românesc și al etapei a 8-a din play-off, programat luni, 1 mai, de la ora 20:30, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1


sursa: www.digisport.ro
[endtext]


Comentarii