Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Number one » Hanca l-a egalat pe Cătălin Munteanu: e cel mai bun pasator din ultimii 10 ani

[starttext]




Hanca a venit la Dinamo gratis, de la ASA, în ianuarie 2016



Hanca a ajuns la 13 assist-uri în toate competiţiile, egalându-l pe Cătălin Munteanu, cel mai bun pasator al lui Dinamo din ultimii 10 ani.



Cel mai important om din acest sezon al roș-albilor, Sergiu Hanca, şi-a trecut oficial numele în istoria lui Dinamo. "Câinii" au remizat cu Craiova, 2-2, acum două zile, iar la golul de 2-1, al lui Nistor, mijlocaşul dreapta a centrat, Dumitraş a luftat, iar balonul a ajuns la decarul dinamovist, care a "rupt" plasa.

Astfel, Sergiu a ajuns la 10 pase decisive în Liga 1 şi la 13 în toate competiţiile, egalându-l pe Cătălin Munteanu în topul celor mai buni pasatori dinamovişti din ultimele 10 sezoane.

Aripa dreaptă poate chiar să îl depăşească pe "Cap de Zmeu" pentru că sezonul încă nu s-a terminat. Elevii lui Contra mai au de jucat finala Cupei Ligii, cu Timişoara, şi trei etape de play-off.

E ŞI GOLGETER

Pe lângă pasele de gol furnizate, Hanca este în acest moment al doilea golgeter al echipei din Ştefan cel Mare, cu 9 goluri marcate în toate competiţiile. Pe primul loc e Adam Nemec, cu 10 reuşite. Mijlocaşul de 25 ani a izbutit şi două "duble" în acest sezon: prima, cu Astra, în Cupa Ligii, a doua cu Viitorul, în play-off.

Un merit mare în performanţa lui Hanca îl are fostul tehnician al "câinilor", Ioan Andone. Prima mişcare a "Fălcosului" imediat după ce a preluat echipa de la Mircea Rednic a fost să îl reprofileze pe Sergiu din fundaş dreapta în mijlocaş de bandă.

Ando declara la scurtă vreme după ce mureşeanul a început să dea assist-uri: "Hanca pentru mine e mijlocaş, nu fundaş dreapta cum a fost folosit în trecut. I-am spus că are calitate acolo. Uite că nu m-am înşelat! Are o tehnicitate foarte bună şi o precizie senzaţională".

"Hanca a crescut foarte mult în ultimul an şi e, fără dubii, unul dintre cei mai buni fotbalişti din România la ora actuală. Acest lucru e o consecinţă a seriozităţii şi a muncii pe care o depune în fiecare zi la antrenamente"
 Adrian Mutu, director general Dinamo

"În scurt timp, Sergiu poate ajunge titular la națională. Vreau să văd că-i urmează exemplul și Nedelcearu, Patrick și Dudea"
Adrian Mutu, director general Dinamo

1.250.000 €
valorează Hanca, fiind cel mai scump dinamovist din lot

CEI MAI BUNI PASATORI DINAMOVIȘTI DIN ULTIMII 10 ANI

Sezoane
2016/2017 Jucător
Hanca Assist-uri 13

2015/2016 Palici 8
2014/2015 D. Rotariu 7
2013/2014 L. Rus, V. Lazăr 6
2012/2013 Curtean 7
2011/2012 C. Munteanu 13
2010/2011 Torje 10
2009/2010 A. Cristea 7
2008/2009 Torje 7
2007/2008 Ad. Cristea 7



sursa: www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii