Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Romera pune presiune pe FCSB: ”O să-i mai batem”

[starttext]








Romera Navarro (29 de ani) este pregătit de un nou Derby de România, până acum fiind integralist în toate meciurile cu FCSB din acest sezon.


Spaniolul a fost astăzi să vândă bilete suporterilor din Ștefan cel Mare: "Cred că toată lumea este pregătită pentru derby, așteptăm acest meci mare și sper să-l câștigăm. Știu că vor veni mulți fani, avem nevoie de susținerea lor și atunci când ei vin la stadion întreaga echipă simte asta așa că sper să fie stadionul arhiplin pentru că asta ne-ar ajuta mult. Nu cred că trebuie să ne gândim la campionat ci să ne gândim doar la ceea ce vom face luni, să batem Steaua. Ei au cele mai mari speranțe că o câștige titlul așa că o să-i lăsăm așa și noi ne vom concentra să-i batem".

Întrebat dacă Dinamo poate învinge marea rivală luni, pe Național Arena, apărătorul dreapta a comentat: "Evident! Am făcut-o înainte și o vom repeta. Trebuie să fim foarte serioși în apărare, ei sunt pe val acum, au prins un moment bun. Dar și noi suntem cam la fel așa că trebuie să ne facem jocul, să fim agresivi, concentrați și să fim mai buni decât ei".


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii