Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Monica Iagăr la ședința cu suporterii: "Forza Steaua, nu?" + Momente tensionate între cele două părți

[starttext]





Foto: Raed Krishan




Președintele CS Dinamo, Monica Iagăr, a fost astăzi să vândă bilete pentru Derby de România, alături de Adrian Mutu, directorul general al FC Dinamo, după care a stat de vorbă cu suporterii "câinilor" chiar în fața caselor de bilete din Ștefan cel Mare.



Ședința ad-hoc a durat în jur de 20 de minute, la ea participând și diverși sportivi din cadrul clubului. S-a discutat despre stadionul care așteaptă "verde" ca să fie modernizat în cadrul proiectului Euro 2020, iar "ultrașii" nu cred că arena va fi refăcută.

Suporterii, fără să fie zgomotoși, dar au ținut să-și arate ironia, i-au reproșat Monicăi Iagăr simpatiile steliste, afișate pe o rețea de socializare.

INVITAȚIE LA ȘEFIE

"Dacă voi credeți că e ușor de condus un club ca Dinamo, vă invit, o zi eu, o zi voi. Hai, alegeți-vă, să vedem cine vine să conducă!", a spus fosta atletă, primind replica imediat: "Oricare dintre noi ar conduce mai bine clubul. Forza Steaua, nu? Să știți că avem și noi în galerie oameni cu studii, pricepuți în diverse domenii, mai mult, au ingredientul de bază dinamovist. Oricând, acceptăm".

S-a discutat și vizavi de mizeria din interiorul complexului, mai ales că nici astăzi, după materialele media, nu s-a trecut la curățenie.

"Eu vreau să fac curățenie în bază, dar n-am personal. Nu pot antrena nicio firmă, atunci încerc să-mi fac treaba așa cum pot, cu cei din club. Dacă voi chiar ne iubiți și sunteți dinamoviști, facem curățenie cu toții, hotărâm ziua și ora, ieșim cu toții!", a fost ideea Monicăi Iagăr.

"Păi venim cu grupul de copii de la FC Dinamo, dar ne lăsați să ne antrenăm fără bani în bază", a reacționat unul dintre suporteri. "Un privat pe domeniul statului nu se poate fără bani!", a lămurit situația comandantul CS Dinamo.

BANNERUL

Au fost și momente mai hazlii, precum cel în care Iagăr îi solicită unui fan să dea jos de la intrarea în complex bannerul, deja clasic, "Vrem stadion fără pistă".

"Uite, mi-ai stricat și D-ul ăla! Cine trece prin fața arenei, dacă e străin, nu realizează că aici e clubul lui Dinamo. Am dat și 200 de euro pe el, să-mi strângeți bani, acum, după ce luați bilete, să plătiți paguba", a comentat, amuzată, șefa clubului. Bannerul a rămas pe mai departe la locul lui!



sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii