Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Azi în 22, batem și luptăm pentru locul doi!


[starttext]





Dacă Dinamo va avea posesie, centrări cu efect și șuturi pe poartă, vom avea o victorie. Avem acum un plus de construcţie fotbalistică, atitudine ofensivă, legăm pasele, apărarea este ca un zid și cel mai important, avem moralul ridicat! Spiritul lui Dinamo este la locul lui, în mentalul jucătorilor, în atitudinea antrenorului, nu numai în tribună! 


"Haita lui Contra" a bătut Craiova pe Arena Națională cu 2-1 în februarie, dar a făcut și un egal, 0-0 în martie, întrucât elevii lui Mulţescu nu au mai repetat greşelile din meciul pierdut cu 2-1. De la acel meci, am evoluat mai bine la fazele fixe, a fost "lecția învățată" cu care a plecat Contra la următoarele meciuri din play-off. 

Am fost eliminați de către olteni, din competiția Cupa României. Nu am încasat gol, nici în timpul regulamentar de joc și nici în prelungiri, performanță atinsă, nu în mod expres din modul de apărare, ci datorită prestației fără cusur a portarului Vytautas Černiauskas, declarat de departe “omului meciului” pentru Dinamo. În schimb am ratat la loviturile de la 11 metri și am pierdut la loteria loviturilor de departajare!

"Este o deplasare grea, întâlnim un adversar puternic chiar dacă nu trece printr-un moment foarte bun. Să nu uităm că este totuşi în semifinalele Cupei României... Vreau continuitate în evoluţie, vreau să continuăm seria meciurilor bune începute acum trei etape. Întotdeauna e un public ostil acolo, dar să joci pe un asemenea teren te face fotbalist. Publicul de acolo pune presiune pe echipa adversă şi jucătorii trebuie să dea tot ce e mai bun în acest meci. Nu am meritat victoria în meciul de Cupă, a fost o calificare meritată a lor. Dacă le permitem să îşi facă jocul, mobilizarea va fi mare la jucătorii Craiovei. Ei se mobilizează foarte bine împotriva lui Dinamo, mai bine decât împotriva celor de la FCSB. Ne gândim la fiecare meci în parte şi cel mai important este următorul. Nu avem o poziţie foarte bună, suntem la cinci puncte de primul loc. Eu vreau continuitate în joc. Titlul e foarte departe", a subliniat tehnicianul dinamovist la conferința de presă.


Adevărat: singurul dezavantaj va fi faptul că ei sunt pe teren propriu și că vor avea un public majoritar. Dar și ai noștri sunt la Severin! PCH va alimenta "rezervorul" echipei! 
Azi în 22 batem și luptăm pentru locul doi! 


DOAR DINAMO BUCUREȘTI!


Articol scris de: Ranete Aurora



[endtext]

Comentarii