Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rivaldinho este o țintă pentru cluburile din Europa! Când va putea pleca

[starttext]











Rivaldinho este unul dintre cei mai în formă jucători de la Dinamo şi, în urma evoluțiilor din ultimul timp, ofertele nu au întârziat să apară. Adrian Mutu a confirmat faptul că fiul celebrului Rivaldo este dorit de mai multe echipe din străinătate, dar oficialii din Ștefan cel Mare nu se gândesc să-l lase să plece.


”Sunt interese pentru Rivaldinho, dar eu nu vreau să-i dau drumul. I-am spus că încă nu a făcut nimic în fotbalul nostru și probabil la anul va avea și mai multe rezultate. În niciun caz nu-l vom da pe 500.000 de euro.

El mai are contract cu noi încă doi ani, din vară. Este un băiat foarte educat, este muncitor, cu respect și cred că pentru el ar fi o greșeală să plece acum. Cred că încă nu este pregătit”, a declarat Adi Mutu la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Directorul general al ”câinilor” a anunțat când va putea pleca Rivaldinho de la Dinamo și ce ar trebui să facă astfel încât să prindă un transfer la o echipă bună din Europa.

”Dacă ar sta la Dinamo, cu o pregătire bună și cu 15 goluri pe sezon, așa cum am dat noi toți când am plecat, ar putea să plece pe o sumă bună. Rivaldo nu are nicio treabă cu transferul său, în afară de faptul că e tatăl său.

Dacă voi avea un înlocuitor pe măsură și ni se va oferi o sumă bună, atunci ar putea pleca. Eu nu voi face niciodată un transfer fără să am un înlocuitor”, a mai spus Mutu.

Rivaldinho a ajuns la Dinamo în pauza de iarnă și a reușit să se integreze rapid în lotul lui Cosmin Contra.

9 meciuri, două goluri și o pasă de gol are Rivaldinho în tricoul ”câinilor”.

500.000 de euro este cota de piață a lui Rivaldinho, conform transfermarkt.com.


sursa: www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii