Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Articol fara titlu, dar cu victorie!


[starttext]







Nu e de mirare că unii au ajuns să citească numai titlurile articolelor, dar e amuzant că în general aceștia scriu și comentarii! Și cum sună comentariile celor care nu au citit conținutul?! Ca nuca în perete! 


Dacă cineva a scris, "După meciul cu Craiova, Palic pleacă acasă", repede au sărit unii: "vai de patron... că vinde tot!". De fapt, Palic își va lua câteva libere după meciul cu Craiova, pentru că i-a născut soția, o fetiță. 


Dacă într-un titlu, l-am caracterizat pe Filip, tehnic, fiind autorul a două assist-uri, necitind conținutul articolului, cum să înțeleagă unii că articolul era un îndemn?! Un îndemn la uitare a ceea ce ne-a supărat, la acceptare că trebuie să apreciem jucătorii când performează, așa cum îi certăm când gafează. Era un îndemn la tăcere, măcar acum când Steliano Filip se însurase. Scria "Casă de piatră!" Uitați-vă la comentarii, și o să vă minunați, dacă nu au șters între timp! Cum să nu pricepi că omul s-a însurat, tocmai pentru că a facut un meci excelent!


Scriem cu "sabia deasupra capului", atunci când pierdem sau facem egal. Dar acum ce faceți, tăiați capul editorialiștilor și atunci când câştigăm un meci?


Dragi suporteri, dacă nu vă plac articolele, nu le citiți! Dar nu faceți din "cititul titlurilor" un sport național, așa cum ați făcut din facebook, "tribuna oficială" ! Haideți pe stadioane, alături de echipă, la bine și la rău!


Mie îmi place să scriu! Și nu scriu de pe facebook, sau din fața televizorului, ci scriu de pe stadion, cu impresii de la fața locului! Cred că și la ping-pong, dacă joacă Dinamo, eu spun: prezent! Și scriu în numele meu, dar scriu pentru jucători și pentru antrenor, pentru că spiritul Dinamo, este la fiecare meci, pe stadion!


Ne luptăm cu rivalii, nu ne luptăm între noi! Nu deține nimeni adevărul suprem, doar opinii relative! Iar pe suporterii bucureșteni, îi invit la selfie pe Arena Națională, la derby pe 1 mai! 
Până atunci, mai avem un meci greu! 
Ale aleo, astăzi la Craiova, bate Dinamo! 


DOAR DINAMO BUCUREȘTI!





sursa photo: www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Articol scris de: Ranete Aurora



[endtext]

Comentarii