Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Busuladzici: ”Suntem obligați să învingem luni”

[starttext]









Azer Busuladzici face parte din clubul restrâns al dinamoviștilor care afirmă că "haita" încă este în lupta pentru câștigarea campionatului.


Dinamo e pe locul 3 la 5 puncte de liderul clasamentului, FCSB, și la 2 puncte de Viitorul. Închizătorul de 25 de ani este încrezător, dar și atrage atenția: "Bineînțeles, suntem gata pentru derby, trebuie să fim în formă. Este un meci foarte important, fiindcă Dinamo n-a mai câștigat titlul de mulți ani și dacă vrem să mai păstrăm șanse la campionat, suntem obligați să învingem adversarul de luni".

Bosniaco-danezul de-abia așteaptă să vadă ce coregrafie vor mai face suporterii pe Național Arena: "Sunt cei mai buni din România. Cu siguranță vor face o atmosferă frumoasă de care lumea se va bucura. Tocmai pentru ei vin și alți spectatori la meci, nu neapărat dinamoviști".

Mijlocașul a fost astăzi să vândă bilete la casele de tichete din Ștefan cel Mare, fiind foarte activ: "Îmi place să contribui un pic la promovarea derby-ului. Sperăm să fie peste 30.000 de suporteri ai "câinilor" la partidă".



sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii