Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rivaldinho, "sufocat" de fanii lui Dinamo: "Sper să poată veni și tata la derby"


[starttext]







Rivaldinho trăiește cea mai frumoasă perioadă a carierei în tricoul lui Dinamo! Brazilianul este iubit de suporteri, iar atacantul a fost impresionat de afecțiunea fanilor.


Înaintea derby-ului cu FCSB, de luni seara, transmis de Digi Sport 1, de la ora 20:30, Rivaldinho a vândut bilete pentru marele meci și a făcut o sumedenie de poze cu fanii. Dinamoviștii așteaptă în jur de 40.000 de oameni la meciul anului, de săptămâna viitoare.


Chiar și cei mai mici au ținut să facă o fotografie cu noul star al lui Dinamo, care e convins că roș-albii mai au șanse să câștige campionatul. "Atmosfera este foarte bună şi toată lumea aşteaptă meciul. Este o partidă importantă pentru mine. Dacă învingem, suntem în lupta pentru titlu.

Ştiu că FCSB este o echipă bună, dar cred că noi suntem cei mai buni şi, dacă facem totul ca în ultimele meciuri, atunci putem câştiga. Este minunat să fie atmosfera asta şi să mă placă fanii. Vreu să-i răsplătesc cu aceeaşi afecţiune prin evoluţia mea pe teren", a spus Rivaldinho.

Atacantul de 21 de ani speră să fie susținut și de Rivaldo, celebrul său tată, care a făcut istorie în tricoul Barcelonei.

"Sper să poată veni, dar are multe lucruri de făcut în Statele Unite. Vrea să fie aici de ziua mea şi să vină la meci".

2 goluri a înscris Rivaldinho în tricoul lui Dinamo



sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii