Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






În pline negocieri cu Dinamo, Contra e propus la naţională: "E pe un drum senzaţional"

[starttext]









Liţă Dumitru este impresionat de munca depusă de Cosmin Contra la Dinamo şi crede că tehnicianul ar trebui să pregătească în paralel echipa naţională şi formaţia din Ştefan cel Mare.


Chiar dacă alb-roşiii mai au doar şanse mici la titlu, Contra este apreciat pentru ceea ce a realizat în scurta perioadă petrecută în "Groapă". Fostul internaţional Liţă Dumitru crede că "Guriţă" ar fi o variantă de luat în seamă pentru banca "tricolorilor".

"Când Contra a venit la Dinamo, am spus că va reuşi să îndeplinească toate obiectivele. A venit cu o atitudine senzaţională, cu răutate, cu aşezare. A pus echipa foarte bine pe teren, i-a organizat să nu ia gol şi i-a învăţat să dea goluri. E greu să baţi pe Dinamo la ora actuală.

Contra ar trebui să antreneze echipa naţională. Dar şi pe Dinamo. Să nu-i lase, pentru că e pe un drum senzaţional şi e un antrenor foarte, foarte bun", a spus Liţă Dumitru, la emisiunea "Digi Sport Special".

Deocamdată, viitorul lui Contra la Dinamo rămâne incert. Contractul antrenorului de 41 de ani se încheie la finalul sezonului, dar directorul general al "câinilor", Adrian Mutu, este optimist şi anunţă că semnarea unei noi înţelegeri este doar o chestiune de ore.

Între timp, Contra se concentrează pe pregătirea derby-ului cu FCSB, care se va disputa luni, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii