Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dănciulescu i-a răspuns rivalului MM Stoica: "Să ne amintim de acel episod!"

[starttext]








Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al grupării din "Ştefan cel Mare", i-a răspuns rivalului său, care se referise la egalul obţinut de "roş-albaştri" la Mediaş (1-1), care a ajutat indirect echipa lui Cosmin Contra.

"Hai să ne amintim de acel episod, când Steaua a profitat de faptul că Dinamo juca corect, a jucat în Champions League, a câştigat puncte şi bani pentru că noi jucam corect", a comentat Dănciulescu, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Oficialul dinamovist s-a referit la o partidă disputată în stagiunea 2006-2007, atunci când Dinamo era deja campioană şi a învins CFR cu 1-0, rezultat care a ajutat-o pe Steaua să ajungă în Champions League.

Este vorba de meciul după care Gigi Becali le-a oferit 500.000 de euro rivalilor pentru a-i ajuta pe roş-albaştri să termine pe poziţia a doua. Duelul a iscat un imens scandal, care l-a avut în centru pe Mircea Rednic, antrenorul de atunci al "câinilor".

"Vă povestesc şi un episod din 2007, când jucătorii au vrut să-l bată pe Rednic, după ce a fugit cu banii de la Gigi Becali, imediat după ce s-a câştigat meciul cu CFR Cluj. Puteţi să-i întrebaţi pe Danciu, pe Moţi, pe Mărgăritescu, pe Cătălin Munteanu, că ştiu ei foarte bine, cum a fugit Rednic cu banii şi a vrut să le tragă „ţeapă” jucătorilor. Dar te mai miri, când el şi mie mi-a tras ţeapă după ce l-am împrumutat de vreo două ori cu câte 10.000 de euro, apoi i-am renovat gratis casa şi n-am văzut banii nici până în ziua de azi”, a admis regretatul Vasile Turcu, în 2014.




sursa: www.digisport.ro
[endtext]


Comentarii