Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Steliano Filip, discurs similar cu al lui Contra: ”Craiova își dă mereu viața cu noi, iar cu alții stă într-o poziție...”

[starttext]







Cosmin Contra n-a fost singurul dinamovist care i-a acuzat pe olteni, la finalul meciului de la Severin, că au dat totul împotriva ”roș-albilor”, lucru care nu s-a întâmpalt și cu FCSB. După antrenorul ”câinilor”, și Steliano Filip a susținut același lucru.


”Am zis și înainte de meci că întâlnim o echipă bună. Din păcate, cu noi, când joacă, își dau mereu viața, dar cu contracandidadata noastră, să spun așa, stă într-o poziție. Nu vreau să spun mai multe, că nu vreau să dau în altele, dar la cum s-a bucurat Zlatinski la golul doi... S-a dus la banca noastră, i-a înjurat pe cei din staff. Este urât. Normal, ai dat gol, te bucuri, dar nu în halul ăsta. Să vină un străin la tine în țară, să înjure și să... Asta este...”, a declarat Steliano Filip, după meci, în zona mixtă.

După marcarea golului de 2-2, în prelungirile meciului, Hristo Zlatinski s-a îndreptat, în timp ce se bucura, spre banca dinamoviștilor, provocându-i pe aceștia. Din cauza contrelor cu antrenorul Cosmin Contra și cu Jose Romera, bulgarul a și fost eliminat de către Istvan Kovacs, după fluierul final.

”Este un dezastru, pentru că am luat gol la ultima fază. Este păcat că nu am știut să gestionăm omul în plus și, din păcate, n-am putut să luăm decât un punct. Dar mergem înainte, ne așteaptă un meci foarte greu cu Steaua și vom face tot ce e posibil ca să câștigăm”, a mai zis Steliano Filip, care, apoi, întrebat dacă își dorește ca Viitorul să o învingă pe FCSB pentru ca Dinamo să rămână în cursa pentru titlu, a răspuns:

”Nu mă interesează pe mine ce fac celelalte echipe. Mă interesează ce facem noi și sper ca la final să terminăm cât mai sus”.

În final, Steliano Filip a precizat că își dorește ca actualul antrenor, Cosmin Contra, să rămână la Dinamo și din vară.

”De când a venit mister, cred că a făcut treabă bună. Dinamo are nevoie în continuare de un antrenor precum Cosmin Contra”, a mai zis fundașul dreapta al lui Dinamo.



sursa: www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii