Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Interes uriaș pentru Derby de România » Câte bilete s-au vândut

[starttext]








Dinamo și FCSB se vor duela luni, de la ora 20:30, într-un meci care ar putea decide cine va câștiga titlul în acest sezon.


Pentru acest meci, care se va juca pe Arena Națională, interesul este unul uriaș. Potrivit informațiilor GSP.RO, până la această ora s-au vândut 25.000 de bilete. 

Iar fanii vin în continuare la casele de bilete, care sunt deschise zilnic, de la 09:00 până la 20:00. Astfel, conducătorii lui Dinamo au decis să deschidă și al doilea inel al stadionului.

Pentru derby, fanii echipei roș-albastre au primit 8.300 de bilete, iar prețul unuia este de 15 lei.

Dinamo - FCSB se joacă luni, 1 mai, de la ora 20:30. Meciul este  în direct pe LookTV, TV Digi Sport și TV Dolce Sport.


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii