Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Torje a refuzat-o în iarnă pe FCSB: "Mi-a spus că el e cu Dinamo şi că nu poate să meargă acolo"


[starttext]








În iarna anului trecut, Gabi Torje a avut șansa să revină în România! Fostul dinamovist a fost dorit de FCSB, însă impresarul jucătorului, Cristea Opria, a dezvăluit la Digi Sport Matinal că Torje nici nu a vrut să audă de un transfer la echipa lui Gigi Becali.


"Nu m-a sunat nimeni de la Dinamo, dar am avut o ofertă de la Steaua și nu a vrut jucătorul. Era dispus Gigi să plătească transferul, 1.200.000 (n.n. Gabi Torje este jucătorul lui Terek Grozny). 

La salariu făceam niște clauze, dacă juca în Liga Campionilor... Reghecampf l-a vrut în iarnă. Apoi, am discutat cu jucătorul și mi-a spus că el e cu Dinamo și că la FCSB nu poate să meargă. I-am transmis lui Reghecampf și așa s-a încheiat povestea. Așteptăm un transfer în altă parte, nu în România", a spus impresarul timișorean.

În vârstă de 27 de ani, Gabi Torje a evoluat pentru Dinamo între 2008 și 2011, iar apoi a ajuns în Spania, unde a jucat pentru Granada și Espanyol. A bifat apoi și două echipe din Turcia (Konyaspor și Osmanlispor), înainte să ajungă la Terek Grozny, în 2016.

Torje nu se simte însă deloc bine în Rusia, acolo unde a prins doar 5 meciuri în această ediție de campionat.

"Mi-e dor de suporterii dinamoviști, mi-e dor de ce făceau în tribună, mi-e dor de derby-uri. Indiferent de sumă, eu nu voi juca la Steaua. Banii nu sunt totul, nu trebuie să te vinzi", a spus Torje, la începutul acestui an, într-un chat cu fanii de pe Facebook.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii