Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rivaldinho, mesaj către dinamoviști: ”Luptăm ca Hîldan!”


[starttext]




FOTO: Raed Krishan




Nouarul roș-albilor a trimis și un mesaj video sugestiv pentru dinamoviști înainte de Derby-ul de România de luni: "Luptăm ca Hâldan!".

Fotbalistul vrea revanșa în fața rivalilor după ce-a pierdut precedenta confruntare, în care a țintit bara la ultima fază a meciului. Iată câteva pasaje din interviul ce oferă și coperta principală a ziarului Gazeta Sporturilor cu o poză eveniment pentru Rivaldinho care ar dori să pună umărul la calificarea echipei în preliminariile Champions League:

- Cum te-ai simțit la primul Derby de România?
- A fost frumos, dar era și mai și dacă aș fi marcat la acea ultimă fază și nu nimeream bara. Sper să mă revanșez la următorul meci cu rivalii și să dau gol. Știu, am înțeles cât de importantă este această confruntare. După acea bară, au fost multe zile când nu m-am putut uita la DVD-ul cu meciul, mă enerva prea mult ghinionul de a lovi bara. Dar la următoarea partidă cu Steaua, Dumnezeu mă va ajuta să marchez.

Ar refuza rivala?
- Ce-ai face dacă FCSB ți-ar face o ofertă foarte, foarte bună?
- Glumești? Am spus că vreau să joc fotbal mulți ani pentru Dinamo și să câștig trofee, cred că e clar ce doresc. Sunt în viață niște principii și știu ce înseamnă rivalitatea în fotbal. 
- Care este cel mai greu adversar pe care l-ai avut până acum în Liga 1?
- Aș neglija pe unii dacă aș nominaliza unul singur. Oricum, românii sunt așa cum am auzit vorbindu-se, de mare calitate, iar străinii de aici sunt top players. 
- Cum ar fi finalul perfect pentru tine în actualul sezon?
- Nimeni nu cred că se aștepta să ajungem în play-off, dar noi am vrut mai mult și am reușit într-o oarecare măsură. Nu va fi ușor să terminăm pe un loc de Champions League, nu facem promisiuni pe care să nu le onorăm, dar sper să învingem ca să rămânem în lupta pentru titlu.


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii