Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra: "Nu-ti poti dori primele doua locuri, daca nu stii sa gestionezi un avantaj".

[starttext]





 "Nu-ti poti dori primele doua locuri, daca nu stii sa gestionezi un avantaj". Contra, dezamagit dupa ce Dinamo a ratat sansa de a se apropia de Steaua






CSU Craiova 2-2 Dinamo | Oltenii au egalat la ultima faza a meciului si au blocat-o pe Dinamo din drumul catre primele doua locuri. "Cainii" rateaza sansa de a se apropia la doua puncte de fcsb.


"Ce sa-mi mai explic, nu-mi explic. Ne-au egalat dupa o greseala in lant si asa s-a scris istoria meciului. Ne-a lipsit putina experienta, nu am stiut sa jucam departe de poarta in final. Dar eu sunt multumit de baieti, de cum s-au luptat cu o echipa foarte agresiva din toate punctele de vedere. Nu am ce sa le reprosez jucatorilor.

E pacat de munca lor, ca nu au putut gestiona mai bine avantajul pe final.

Nu m-am certat cu nimeni la final, au fost doar niste discutii legate de ce s-a intamplat la gol si de ceea ce a facut Zlatinski.


Nistor isi face treaba si speram la mai mult de la el.

Era o ocazie buna sa ne apropiem si de Steaua, dar daca nu poti gestiona un avantaj cu doua minute inainte de final, e greu sa te apropii de primele doua locuri", a spus Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, dupa CSU Craiova 2-2 Dinamo.



sursa: www.sport.ro
[endtext]

Comentarii