Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Comunicat » Reacția oficială a Clubului Sportiv Dinamo după incidentele de la meciul de handbal cu HC Dobrogea Constanța

[starttext]






FOTO: Captura




Clubul Sportiv Dinamo a emist astăzi un comunicat prin care aduce lămuriri cu privirile la incidentele ce au avut loc miercuri, în timpul partidei  de handbal dintre HC Dobrogea Sud Constanța și Dinamo, încheiată 27-25.



Potrivit ultimelor informații, ultrașii dinamoviști au intrat într-un conflict cu forțele de ordine prezente în sala din Constanța, după ce au fost provocați, ulterior fiind evacuați din Sală. (AICI ai filmul evenimentelor)

"Clubul Sportiv Dinamo București protestează în mod oficial față de modul în care a fost organizat meciul de handbal dintre echipele masculine HC Dobrogea Sud Constanța și Dinamo București, disputat în data de 26 aprilie a.c., începând cu ora 20:00, la Sala Sporturilor din Constanța.

Deficiențele de organizare au dus la producerea unor incidente în sectorul rezervat suporterilor dinamoviști, care au dus la întreruperea meciului, evacuarea suporterilor și crearea de panică în rândul celorlalți spectatori.

Precizăm din start că CS Dinamo se dezice de orice comportament necivilizat, nu agreează și nu încurajează manifestările huliganice, dar sunt necesare câteva precizări esențiale, pentru a fi percepută corect imaginea de ansamblu a evenimentelor petrecute la finalul meciului.

Deplasarea suporterilor aşa-zişi violenți a avut loc în cadru organizat, pe întregul parcurs al acestui demers neînregistrându-se niciun incident. Astfel, putem demonstra că suporterii nu au venit cu un alt scop decât de a-şi susține echipa.

Suporterii dinamoviști au fost provocați încă de la intrarea în sală, fiind foarte vizibil pe înregistrările video cum stewarzii lovesc, împing şi bruschează membri ai galeriei care îşi văd de meci şi de ce se întâmpla în teren.

În momentul în care stewarzi, dar și PERSOANE ÎN CIVIL (!) au folosit sprayuri cu gaz lacrimogen, lucru complet interzis în cadrul unui eveniment desfăşurat în spațiu închis, suporterii dinamoviști NU au fugit înspre suporterii constănțeni cu intenții agresive, ci pentru a ieși din zona unde se pulverizase excesiv gaz lacrimogen", se arată într-un comunicat emis de Clubul Sportiv Dinamo. 



sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii