Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Peluza Cătălin Hîldan a început pregătirile pentru Derby de România: "În peluză se cântă, pe FB se tace!"

[starttext]




FOTO Facebook




Dinamo nu a reuşit să ia 3 puncte cu Craiova şi să joace meciul cu FCSB cu titlul pe masă.



Cu toate acestea, fanii trupei din Ştefan cel Mare nu capitulează şi deja se pregătesc de Derby-ul cu formația lui Reghecampf, programat  pe 1 mai, de la 20:30.

Ultraşii dinamovişti au postat ieri, pe pagina oficială de facebook a Peluzei Cătălin Hîldan, mesajul: "În peluză se cântă, pe Facebook se tace", cerându-le suporterilor să vină la stadion şi să susţină echipa lui Contra de la faţa locului, nu din faţa calculatorului.

Fanii au adăugat: "Biletele pentru meciul cu fcsb-ul sunt online. Anunţ valabil pentru adevăraţii suporteri dinamovişti! Doar Dinamo Bucureşti te mai face să trăieşti!".

8.000
de fani dinamovişti au venit la stadion să vadă ultimul Derby de România, FCSB - Dinamo, scor 2-1

10 lei
costă cel mai ieftin bilet la Derby-ul de lunea viitoare, în PCH. Cel mai scump e 300 de lei



sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii