Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Titlul nu e jucat!


[starttext]






Gata și etapa a șaptea! Titlul nu e jucat! Meciul Fcsb - Viitorul, s-a terminat la egalitate! Astfel, rămânem în lupta pentru locul 2!
După 7 etape ale play-off-ului, ne menținem pe locul 3: avem trei victorii, trei egaluri și o înfrângere. 
Avem și golgheteri! Adam NEMEC este principalul marcator al câinilor, cu 10 goluri și două pase decisive, urmat pe locul doi de Sergiu Hanca cu 7 goluri și opt pase decisive. Alături de ei se află:
cu 6 goluri: Valentin Lazăr, Dorin Rotariu;
cu 3 goluri: Dan Nistor;
cu două goluri: Rivaldinho Ferreira, Luka Maric, Ionuț Nedelcearu;
cu un gol: Claudiu Bumba, Steliano Filip, Antun Palic, Jose Antonio Romera Navarro. 
Ce să spunem după meciul egal cu CS U Craiova? Pentru golurile marcate, eroi, pentru cele primite, erori! 

Am fost conduși din minutul 13, după o greșeală a apărării noastre, moment din care agresivitatea "câinilor" s-a evaporat. Am egalat în minutul 56, cu un șut de senzație din afara careului, al lui Romera, după o centrare venită de la Nistor! Romera a readus-o pe Dinamo în joc, cu bomba lui  de la 18 metri, în vinclul porții!  

 Dan Nistor a adus-o pe Dinamo în avantaj în minutul 81, cu un șut cu stângul la colțul lung. Din  minutul 88, am avut avantaj numeric, dar am primit gol în minutul 92. Nu am putut ține de un rezultat care ne arunca în lupta pentru titlu, am fost copleșiți de euforia celui de-al doilea gol. 


“Câinii roșii” au avut posesia mingii 60%, au avut 12 ocazii de gol, 6 șuturi pe poartă și 6 pe lângă poartă. În opinia mea, apărarea a lăsat de dorit, iar atacanții nu și-au arătat agresivitatea, ca altădată. Golurile au fost marcate de un mijlocaș și de un fundaș. 


Suntem cu toții supărați: jucători, antrenori, suporteri. Dar să nu uităm: "să jucăm în play-off", a fost obiectivul sezonului și l-am atins. Acum vrem mai mult, dar este greu, pentru că luptăm cu un "bloc de 5 echipe", care se coalizează împotriva noastră, plus un arbitraj ostil. "Coalizează", pentru că se mobilizează numai în meciurile contra noastră, în rest, iau poziția de "preșuleț" pentru fcsb. Iar zvonurile că este posibil să-l pierdem pe Contra pune și mai multă presiune pe jucători.


Am pornit din ultima poziție a clasamentului, de pe locul 6. Și am urcat, pas cu pas, până pe locul trei. Aici, ne-am oprit pentru că luptăm cu un sistem de "propteală a stâlpilor stânei".
Haideți să ne amintim vremurile când de la o deplasare speram doar un egal, plus un arbitraj corect. Până la urmă sunt ai noștri, buni sau răi și să recunoaștem că norocul nu a fost de partea noastră. Poate că fluierul de final al arbitrului, asta a și așteptat, egalarea. 


Mergem înainte! SUNTEM DINAMO, avem echipă și mai ales avem un antrenor de păstrat, iar jucătorii sunt ai nostri încă, să-i apreciem! 
Dacă vom avea 3 victorii în ultimele 3 etape play-off, locul 2, e pentru noi! Sperăm la primele două locuri în campionat, aspirăm la titlu, precum și la o Cupă! 
Haideți să fim alături de echipă, să-i susținem din adâncul inimii! 
Pe suporterii bucureșteni, îi invit pe Arena Națională, la derby pe 1 mai, să fim motorul unei victorii! 
DOAR DINAMO BUCUREȘTI!


Articol scris de: Ranete Aurora


sursa photo: www.facebook.com/FCDinamoOfficial


[endtext]

Comentarii