Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii știu ce trebuie să facă pentru a-l convinge pe Contra să nu plece. ”Dacă luăm titlul, va rămâne”

[starttext]









Jucătorii lui Dinamo fac tot posibilul să-l convingă pe Cosmin Contra să rămână la echipă. Steliano Filip este convins că, dacă echipa va câștiga campionatul, tehnicianul nu va pleca de la formația din șoseaua Ștefan cel Mare.


"Noi vrem să demonstrăm pe teren, vrem să-l facem să rămână. Dacă luăm titlul, eu cred că o să rămână. Dacă vom câştiga cu Craiova, vom pune probleme celor din faţa noastră", a declarat Filip, vineri, într-o conferinţă de presă.

Totuşi, fundașul este realist și susține că va fi destul de greu ca Dinamo să ia campionatul.

"E clar, suntem acolo. Dar noi nu ne gândim la titlu, ci la fiecare meci în parte. Până la titlu mai e mult", susține Filip.

Meciul de sâmbătă, cu CS U Craiova, este unul dificil, dar Dinamo vrea să-şi ia revanşa după ce a fost eliminată din Cupa României de olteni.

"Pentru cei de la Craiova e un derby, nu contează forma în care se află. Îşi vor da viaţa cu noi. Ne aşteaptă un meci greu, întâlnim o echipă bună, dar avem de luat o revanşă pentru că am suferit mult după ce ne-au scos din Cupă. Acum suntem pe un drum bun. Fanii Craiovei sunt mai răi, dar mie îmi face plăcere să joc pe stadioane pline", a afirmat el.

Fundaşul francez Claude Dielna, prezent și el la conferința de presă, a declarat că s-a adaptat la Dinamo, dar nu ştie dacă va rămâne și din vară în România sau se va întoarce la formaţia de la care a fost împrumutat, Sheffield Wednesday.

"M-am adaptat foarte bine, cu toţii m-au ajutat şi fotbalul din România este de un nivel bun pentru mine; am o părere bună despre fotbalul românesc. Ştiu câteva cuvinte, cele uzuale: Ce faci? Bine", a opiniat sportivul din Hexagon.

"Este altă poveste", a spus Dielna, întrebat de contract, pentru ca apoi să adauge: "Acum sunt concentrat pentru meciul de sâmbătă, să fac lucruri bune cu echipa, şi vom vedea la finalul sezonului. În privinţa şanselor la titlu, din punctul meu de vedere noi abordăm lucrurile de la meci la meci. Vom putea vorbi după Craiova, după derby-ul cu Steaua. Atunci putem vorbi".




sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii