Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ultimele negocieri Negoiţă – Contra. „Soţia nu se opune total”

[starttext]









Ionel Dănciulescu a vorbit despre negocierile dintre Dinamo şi Cosmin Contra. Directorul sportiv al „câinilor” a explicat că unul dintre principalele impedimente pentru ca tehnicianul să continue pe banca roş-albilor, faptul că familia acestuia ar dori ca el să se întoarcă în Spania, a fost rezolvat: „Am vorbit cu soţia lui Cosmin la nunta lui Steliano Filip şi ea nu s-ar pune împotrivă ca el să semneze un nou contract cu Dinamo. Înţelege că aşa e viaţa de antrenor”, a spus Dănciulescu într-o emisiune tv.  


Dinamo luptă în aceste zile pe două fronturi; echipa încearcă să să prindă „ultimul tren” pentru titlul de campioană, iar conducerea să-l convingă pe antrenorul Cosmin Contra să semneze prelungirea contractului, scadent în vară. 


„Nimeni nu se aşteapta ca Dinamo să ajungă în situaţia de a mai spera la titlu, dar iată că acest lucru a devenit posibil. Le-am spus jucătorilor că trebuie să lupte măcar pentru locul 2, care este un obiectiv palpabil. Cosmin Contra ştie asta şi ştiu că şi-ar dori, ca şi noi, să meargă în cupele europene. El este un antrenor profesionist, chestiile astea cu familia, depărtarea de cei dragi, mi se par o bazaconie. A spus el asta, adevărat, dar a vorbit amical, pentru că un antrenor știe, când se apucă de meserie, că este mai mereu plecat, prin toată lumea. Pentru el nu contează 2-3.000 de euro în plus la contract, e vorba doar de a face performanţă. Sunt sigur că finanţatorul şi antrenorul vor ajunge la o înţelegere. Noi vrem să continuăm cu Contra, dar mai trebuie ca și Contra să vrea să continue la Dinamo. Aveţi răbdare 48 de ore şi veţi vedea că lucrurile se vor aşeza la Dinamo!”, a declarat Adrian Mutu.
Directorul general al lui Dinamo are şi un plan de rezervă în caz că „Guriţă” nu va accepta prelungirea contractului, primul vizat fiind fostul atacant al grupării „alb-roşii”, Claudiu Niculescu.



„Claudiu Niculescu a fost în vizorul nostru în trecut, el e o legendă a clubului. Poate că în viitor o va pregăti pe Dinamo! Dacă antrenorul nostru ar pleca mâine, noi avem anumiți antrenori pe care-i analizăm, iar Claudiu e unul dintre ei”, a mai spus Mutu la TV Digi Sport.
Chiar dacă nu se poate considera o variantă pentru moment, nici Adrian Mutu nu se exclude de pe o listă a eventualilor viitori antrenori ai lui Dinamo…!
„Dacă ar fi să aleg, între meseria de antrenor şi cea de conducător, parcă aş merge pe prima variantă. Ca tehnician aş fi mai în miezul evenimentelor, cum îmi place mie”, a mai afirmat „Briliantul”.



sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii