Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






”Orice, dar să nu-i facem campioni!” Cum și-a motivat Contra elevii înaintea marelui derby

[starttext]







Dinamo mai poate spera la titlul de campioană doar dacă se va impune în ”Derby de România”. Marele meci, care va fi condus la centru de către Oviu Hațegan, este vital în opinia lui Cosmin Contra din două puncte de vedere. În afara cununii cu lauri, ”Guriță” nu-și dorește ca roș-albaștrii să ia o opțiune serioasă pentru campionat în urma duelului direct de luni seara.


Tehnicianul roș-albilor, despre care Liță Dumitru a spus că ar fi potrivit la FCSB din vară, în cazul în care va pleca Laurențiu Reghecampf, a lucrat mult, în ultimele zile la moralul propriilor jucători. Potrivit Gazetei, Contra le-a transmis băieților că nu au voie să piardă această încleștare.

”Orice, dar să nu-i facem noi campioni! Vom juca în fața suporterilor noștri și nu avem voie să pierdem, orice s-ar întâmpla. Nu intrați în contre și în certuri pe teren, să vă păstrați mereu capul pe umeri și să vă gândiți doar la fotbal!”, ar fi fost mesajul pe care antrenorul l-a transmis în vestiar, conform sursei citate.


Înaintea acestei etape din play-off, a 8-a, și cu trei runde înainte de final, FCSB e lider, cu 38 de puncte, urmată de FC Viitorul, 35 de puncte, de Dinamo și de CFR Cluj, ambele cu 33 de puncte, în timp ce pe ultimele locuri se află CS U Craiova (28 de puncte) și Astra (26 de puncte).

De-a lungul istoriei recente, dintre cele două mari rivale, nu este pentru prima dată când roș-albaștrii se pot apropia foarte mult de titlu în cazul unui succes în fieful rivalilor.

În 2008, Steaua avea nevoie de un punct pentru a deveni aproape campioană, în penultima etapă, dar atunci, în ”Ștefan cel Mare”, s-au impus roș-albii cu 2-1, astfel că, până la urmă, titlul a fost câștigat de CFR Cluj. 


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii