Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Claude Dielna: "Este un meci extrem de important cel de mâine, contra Craiovei, și suntem deja pregătiți pentru el.''


[starttext]



Imagini pentru Claude Dielna dinamo




Cosmin Contra și compania vor să-ți ia revanșa în fața Craiovei, după ce au ratat Cupa României, fiind eliminați de olteni. Filip: "Este un deby pentru ei și își vor da viața cu noi".


"Ne așteaptă un meci greu, întâlnim o echipă bună, e clar avem de luat o revanșă pentru că am suferit puțin mai mult după ce ne-au scos din Cupă, însă acum, cred ca suntem pe un drum bun și sper să continuăm la fel. Fanii Craiovei sunt puțin mai mulți și răi să spun așa, dar mie imi face plăcere să joc pe stadioane pline. 

E clar, suntem acolo, dar noi nu ne gândim la titlu, ne gândim doar la următorul meci. Ne dorim foarte mult să terminăm cât mai sus, asta e clar, dar până la titlu mai este mult. Este un meci dificil, dar dacă vom caștiga, vom pune probleme serioase celor din față noastră. Este un derby pentru ei, un meci foarte important și nu conteaza forma lor pentru ca e clar ca isi vor da viata cu noi", a declarat Steliano Filip la Dolce Sport.

"Este un meci extrem de important cel de mâine, contra Craiovei, și suntem deja pregătiți pentru el. Trebuie să câștigăm, va fi un alt meci față de cel din Cupă, unul diferit și vom vedea mâine ce se va întâmpla, dar sper să facem un meci bun. Prefer să luăm fiecare meci în parte. Acum avem meci cu Craiova, urmează derby-ul cu Steaua și de-abia atunci putem vorbi. Pentru mine, toate echipele care sunt în play-off sunt periculoase", a declarat Claude Dielna pentru Dolce Sport.


sursa: www.dolce-sport.ro



[endtext]

Comentarii