Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Avem „scenarită”, facem „cărțile” pentru titlu!


[starttext]









După 7 etape ale play-off-ului, suntem pe locul 3, cu trei victorii, trei egaluri și o înfrângere.
În etapa a opta, sunt programate meciurile:  CFR Cluj - CSU Craiova, FC Viitorul - Astra și Dinamo - Fcsb.
Ar trebui să ne preocupe să obținem 3 victorii în ultimele 3 etape ale play-off-ului și să nu ne facem calcule în funcție de rezultatele celorlalte echipe.


SUNTEM DINAMO, credem în echipa noastră și speranța moare ultima, susținem echipa indiferent de rezultate! Dar suntem români: facem planuri, facem socoteli, “omorâm capra vecinului”! 

Prima variantă posibilă: Dacă pierdem derby-ul cu fcsb, titlul va fi jucat după 8 etape, indiferent ce rezultate vor înregistra celelalte două meciuri. Dacă și Clujul pierde, rămânem pe locul trei. În plus, dacă bate Clujul, coborâm pe locul patru. Cel mai sumbru scenariu, dar nu îl putem ignora, pentru că este posibil. 


A doua varianta posibilă: Dacă gazdele vor câștiga meciurile, adică și noi vom bate Fcsb-ul, Dinamo se menține pe locul 3, iar ocupantele locurilor 4,5 și 6 rămân aceleași. Astfel, Viitorul egalează Fcsb-ul și amână “decernarea titlului” pentru încă o etapă.


Varianta ideală pentru noi, dar nu imposibilă: Dacă noi, vom câștiga derby-ul cu Fcsb, Astra bate Viitorul, indiferent ce face Clujul, noi trecem pe locul doi, iar Viitorul pe locul 3. 


Cum ne poziționăm?! Din spatele play-off-ului, am fost aruncați direct în prima linie a frontului, în lupta pentru titlu! Avem „scenarită”, facem „cărțile” pentru titlu! Avem ECHIPĂ, avem antrenor și sperăm la primele două locuri în campionat, îndrăznim chiar să aspirăm la titlu, precum și la o Cupă! 
Cosmin Contra a transmis “câinilor roșii” agresivitate și a creat “ECHIPA” DINAMO! “Haita lui Contra”, cum îi zicem noi, a redescoperit SPIRITUL DINAMO și acest fenomen trebuie să aibă continuitate! 


Pentru Dinamo, doar Cosmin Contra contează! O victorie ar fi răsplata lui pentru efortul depus, ar fi dovada că are ce să construiască în viitor și confirmarea faptului că acesta trebuie să rămână, ca antrenor la Dinamo!


Lăsați "tribuna oficială-facebook", nu mai denigrați jucătorii! Haideți să fim alături de echipă, să-i susținem din adâncul inimii! Iar rezultatele vor veni! Vom fi iar acolo sus, unde ne este locul!


Pe suporterii bucureșteni, îi invit pe Arena Națională, la derby pe 1 mai, să cântăm luni: “Ale aleo, astăzi bate Dinamo”! Jucătorii se vor simți campionii inimilor noastre și vor lupta până în ultima secundă a meciului! Putem să fim motorul unei victorii!
DOAR DINAMO BUCUREȘTI!








Articol scris de: Ranete Aurora

sursa photo: www.facebook.com/FCDinamoOfficial

[endtext]

Comentarii