Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ne-am saturat sa te injuram.

[starttext]





Domnule Negoiță, ne-am săturat să te înjurăm!
Nu mai avem putere, vrem să ne folosim energia într -un scop prolific -să facem tot ceea ce depinde de noi, să ajutăm echipa.
Cred că și tu te-ai cam săturat de jigniri, de ironii, de sarcasme, de mediocritate.
Hai să începem o altă "relație", hai să ne îndreptăm către normalitate, către performanță, către profesionalism.
Toata suflarea dinamovistă vrea asta! Tu ce zici? NU CREZI CĂ E DESTUL?
Destul de mult timp în care zăcem în mediocritate, destul de mult timp în care nu s-a mai adunat nimic în vitrina clubului, destul de mult timp petrecut cu tribune goale -exceptând "nebunii frumoși" din PCH, și alte vreo câteva sute din tribune?!
ESTE MOMENTUL! Nu mai vrem încă "15 new Dinamo" -noi vrem Dinamo de acum.
Nesperat suntem încă în cărți pentru primele 3 locuri, echipa se vede că JOACĂ DIN ADÂNCUL INIMII, avem antrenor de "talie", care știe ce "pârghii" trebuie să aibă la îndemână pentru a atinge performanța.
Ce ți se cere așa imposibil?Ce vrea Guriță? Luna de pe cer? Vrea o bază modernă de pregatire, vrea o sală de forță de tip occidental, vrea "securizarea transferurilor" (că tot avem istorie😉), vrea un buget de bun simț.
Și noi dorim același lucru. E greu? Cum să reușim altfel, dacă noi punem boii (oile) înaintea carului (respectiv saivanului).
Hegemonia acestor echipe inventate de "mașinării financiare" de moment trebuie să ia sfârșit.
DINAMO este singura echipă care știe pentru ce mai joacă fotbal -joacă pentru EI -PENTRU SUPORTERII ăștia minunați, devotați, loiali.
Gândește -te domnule Negoiță, fă un exercițiu de imaginație, cum ar arăta Dinamo, cu un buget stabil, cu un antrenor profesionist, cum este Cosmin Contra, cu o infrastructură modernă, cu câteva transferuri, cu un management profesionist, ȘI CU 30 DE MII DE CÂINI -în medie la meciuri?
Cine ne-ar putea opri?
Vrem NORMALITATE! VREM PERFORMANȚĂ! VREM SĂ REDEVENIM DINAMO!
E MOMENTUL! HAIDE SĂ-L FRUCTIFICĂM!




Articol scris de: Caine Rosu

sursa photo: www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii