Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Marius Niculae, despre eternul derby: "Nu se mai simte acceași febră. Dinamo, dacă bate, are o șansă mare"

[starttext]



marius niculae




Marius Niculae trăiește cu sufletul la gură fiecare meci pe care-l joacă Dinamo, în special când este derby cu FCSB. Numai că, au jucat de atâtea ori în acest sezon, încât s-a pierdut din farmec. "E și meritul lui Andone, Cosmin a preluat echipa din mers".


"La cate derby-uri au fost până acum, în ultima vreme, parcă nu mai e aceeași febră, ca pe vremuri, pentru ca sunt foarte multe meciuri. Dinamo nu are lot să se bată la titlu, ceea ce s-a și dovedit, dar prin loteria asta a jocurilor, celelalte echipe se încurcă între ele, și uită ca Dinamo, daca bate pe Steaua, are o șansă mare, cu toate că are două echipe de depășit, nu doar pe Steaua. 

Ce se întâmplă la Dinamo este și meritul lui Andone, Cosmin a preluat echipa din mers. Eu sper ca Patrick Petre, că a marcat ultima oară pe acel stadion, sper să o facă din nou, pentru că merită, ca și dinamovist, dar mai are de lucrat la aspectul din afara terenului", a declarat Marius Niculae în direct la Dolce Sport.

sursa: www.dolce-sport.ro
[endtext]

Comentarii