Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra: "Cei din Craiova se mobilizează mai bine împotriva lui Dinamo decât împotriva celor de la FCSB"

[starttext]





contra


Cosmin Contra a refuzat să comenteze despre posibilitatea de a continua pe banca roș-albilor și în sezonul viitor.


"Au fost negocieri cu domnul Negoiță, dar nu vreau să vorbesc despre asta", a spus Contra.

Despre meciul cu CSU Craiova: "E o deplasare grea, împotriva unui adversar bun. Se știe că între cele două echipe e o rivalitate foarte mare. Îmi doresc să existe o continuitate, să avem rezultate bune în continuare. Mie mi-a plăcut întotdeauna să joc pe stadioane pline, chiar și cu un public ostil, care își protejează echipa proprie și pune presiune pe adversar.

Cei din Craiova se mobilizează mai bine împotriva lui Dinamo decât împotriva celor de la FCSB.

În Cupă, Craiova a meritat calificarea. Normal că am digerat greu eliminarea.

Eu sunt concentrat pe meciul de mâine, nu gândesc acum pe termen lung. Vom vedea ce urmează. Suntem într-o situație bună ca joc, dar ca poziție în clasament nu suntem, că suntem departe de primul loc".

CSU Craiova - Dinamo se joacă sâmbătă, de la 20:30, în direct la Dolce Sport 



sursa: www.dolce-sport.ro

[endtext]

Comentarii