Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra abia așteaptă derby-ul cu FCSB: "Am o revanșă de luat".

[starttext]



contra reghecampf



"Eu cred că noi și FCSB suntem echipele care joacă cel mai bine în acest moment. Și dacă am câștiga meciul, nu înseamnă că noi câștigăm titlul. Trebuie să continuăm linia bună, să ne ridicăm la nivelul celor de la FCSB, la nivelul jucătorilor lor. Am și eu și o revanșă de luat, că singura mea înfrângere la Dinamo e cea cu FCSB.

FCSB a arătat după meciul cu noi din Cupa Ligii că e în creștere. Are cel mai bun lot din play-off, are un patron care cumpără jucători pe bani mulți. 

Nu mă gândesc la un anumit jucător, la Steaua sunt mai mulți jucători care pot face diferența. E clar că Alibec are ceva în plus, trebuie să fim mai atenți la el, dar dacă noi nu punem probleme, va fi greu să câștigăm acel meci.

Mă aștept ca echipa să aibă aceeași dorință de a câștiga, aceeași exprimare. Trebuie să venim și cu ceva în plus pentru a le pune probleme celor de la FCSB", a declarat Contra la Dolce Sport.


sursa: www.dolce-sport.ro
[endtext]

Comentarii