Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Unora le place jazzul, cainilor le-a placut prazul!


[starttext]









Unora le place jazzul, câinilor le-a plăcut prazul!
Le-a plăcut prazul până în minutul 93...
Dinamo a pierdut aseară la Severin două puncte importante în vederea ocupării primelor două poziții, din cauza unor greșeli de apărare copilărești.
Dar a câștigat o echipă, a câștigat un grup unit, o "stare de spirit", și o atitudine de învingător.
A câștigat respectul nostru, fiindcă am văzut din nou atitudine.
Chiar dacă am făcut o prima repriză slabă, în cea de-a doua câinii au fost dezlănțuiti, în urma discuției purtate de Contra cu ei la vestiare.
Au înscris două goluri de manual (în special primul), s-au dăruit până la epuizare, au pus presiune pe "prazari", au mușcat...


Craiova a jucat la limită majoritatea fazelor, de parcă aveau meci de Champions League. Cu oile din saivanul ciobănașului nu au avut același tonus, ba din contră... atunci au fost "slow motion". Aseară și Craioveanu și-a amintit că i se spune "il grande", și s-a dat "GRANDE". Avusese o cu totul altă atitudine, așa mai de iubitor de animale- de ovine în speță...


Din păcate unii dintre noi au început să își pună poalele în cap, acuzând faptul că am pierdut titlul. Nu prea mai sunt așa entuziaști, ba dimpotrivă.


Care titlu l-am pierdut?! Hai să vedem ce "strategie" defectuoasă am avut de la începerea campionatului: transferuri pe "ultima sută de pista" (că tot ne doare aspectul asta), declarații pompoase ale "managerilor" cum că vom sparge topurile, vânzarea celor mai buni jucători din echipă, păstrarea lui Andone (pe care îl respect enorm ca fotbalist) deși se vedea clar către ce anume îndrepta acesta, echipa.


Și a venit Contra, cu altă mentalitate, cu alt stil de a le vorbi jucătorilor (chestie foarte importantă în motivarea acestora), cu alt "suflu". 
Am reînceput să jucăm fotbal, ne-am revenit din stadiul de amnezici, ne-am amintit că NE CHEAMĂ DINAMO.
De ce cu GURIȚĂ s-a putut?! În condițiile în care el "a lucrat cu materialul clientului", cu jucători aduși pe sistemul de joc gândit de alt antrenor?! 
Deci, mă repet: nu am pierdut nimic, ba din Contra - am câștigat un grup unit, ne-am recâștigat "spiritul."
Echipa are șanse în continuare la o calificare în Europa -sentiment demult uitat, din cauza acestei insolvențe nenorocite provocate de "atâtea neaCOIȚE" pe care clubul le-a avut la conducere.
Dacă jocul dintre naș și fin ar fi pe bune, și nu vom asista din nou la o "saradă ieftină", am putea produce surpriza.
Și mai e un aspect -pentru viitor, totul depinde de rămânerea lui Contra, căci dacă vom aduce din nou antrenori de tipul Florin Marin (Doamne Ferește), o vom lua de la capăt cu... "muncile lui Sisif."
Capu' sus, colții ascuțiți! DINAMO e pe drumul cel bun!
Să ne batem până la ultima picătură de energie, iar dacă e să "murim" -măcar vom muri frumos -cu ONOARE!
Doar DINAMO BUCUREȘTI!




Articol scris de: Caine Rosu

sursa photo: facebook.com/FCDinamoOfficial

[endtext]

Comentarii