Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Gest rar întâlnit pe stadioanele din România! Ce a făcut galeria lui Dinamo la Severin, înainte de meci

[starttext]








CS U Craiova și Dinamo s-au întâlnit în etapa a 7-a a play-off-ului. Partida disputată la Severin s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Meciul a fost precedat de un gest frumos al galeriei dinamoviste, mai rar întâlnit pe stadioanele din România.


Înainte de fluierul de start, fanii ”câinilor” l-au aplaudat la scenă deschisă pe Gică Craioveanu și i-au strigat numele fostei legende a oltenilor. Gestul l-a surprins chiar și pe fostul internațional, ținând cont de rivalitatea dintre cele două cluburi. Înaintea meciului, Craioveanu a primit din partea celor de la CS U Craiova un tircou cu numele său și numărul 8, cel purtat de fostul jucător pe vremea când evolua în Bănie.

Autorul primului gol al meciului, Andrei Ivan, i-a dedicat reușita colaboratorului Digi Sport. Atacantul avea scris pe tricou ”Pentru Grande (n.r. - Gică Craioveanu)”.

”Îmi place, îmi este drag, vă dați seama. Fotbalul este mai mult decât un sport, este o pasiune; și când înțelegi fotbalul astfel, în cheia pasiunii, este ceva deosebit. Cred că mi-au scandat numele datorită lui Paul Anton, un jucător pe care-l iubesc foarte mult, este un om deosebit”, a declarat Craioveanu pentru Digi Sport.

Ajuns la 49 de ani, Craioveanu a evoluat pentru FC Universitatea Craiova timp de 4 sezoane și a îmbrăcat tricoul alb-albastru de 129 de ani, reușind să înscrie 61 de goluri.


După declarația dată de Craioveanu, fostul căpitan al celor de la Dinamo, Paul Anton a reacționat pe contul său de Facebook. Mijlocașul de 25 de ani evoluează în prezent la Getafe, fiind împrumutat de echipa din șoseaua Ștefan cel Mare.

”Grande, este datorită ție și carierei imense pe care ai avut-o, dar și caracterului tău frumos de care dai dovadă zi de zi. Îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase și să știi că te voi iubi și respecta mereu”, a scris Anton pe contul său de Facebook.



sursa: www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii