Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Patrick Petre, mesaj special pentru fanele dinamoviste, înaintea marelui derby

[starttext]






patrick petre






Mai sunt 3 zile până la marele derby dintre Dinamo și FCSB, care se va juca cu casa închisă. Jucătorii, ca și suporerii așteaptă cu sufletul la gură ultima confruntare, dintre cele două rivale, din aces sezon. Pentru a umple stadionul, Patrick Petre le-a transmis fanelor un mesaj special.


Patrick Petre a marcat un gol în porta roș albaștrilor și, dacă va juca luni, în ultima confruntare din acest sezon, își dorește din suflet încă o reușită. Până atunci, însă, vrea ca stadionul să fie plin ochi și suporterii să ducă echipa către o nouă victorie. 
Juniorul le-a transmis fanelor un mesaj pe pagina personală de facebook: 

"Pentru toate dinamovistele, înainte de derby"



sursa: www.dolce-sport.ro


[endtext]

Comentarii