Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Suporterii lui Dinamo au năvălit în tribună peste constanteni

[starttext]








Cu un minut și jumătate înainte de finalul partidei din returul semifinalelor play-off-ului dintre HC Dobrogea Constanța și Dinamo București au avut loc incidente extrem de grave în tribune.


Echipa dobrogeană conducea la două goluri diferență moment în care galeria lui Dinamo a început scandalul. Fanii alb-roșilor au sărit la bătaie cu forțele de ordine și au rupt cordonul format din oamenii de pază.

Imediat au pătruns în zona tribunei peste soțiile și copiii handbaliștilor de la Constanța. Jandarmii au intervenit și ei și i-au evacuat pe suporterii scandalagi ai "câinilor". În tot acest timp fanii dobrogenilor strigau: "Rușine! Rușine!" și ”Plecați acasă!”.

Meciul a fost întrerupt pentru aproape 10 minute, iar la final HC Dobrogea s-a impus cu 27-24. Partida decisivă se va juca pe 10 mai, la București.

DE UNDE AR FI PORNIT TOTUL

Dan Georgescu, vicepreședintele FR Handbal și fost oficial al lui Dinamo, a acuzat clubul gazdă de faptul că n-a lăsat spațiu destul în sectorul dinamovist, dar și de faptul că fanii alb-roșilor au fost provocați: "Suporterii au fost provocați de câțiva fani ai fostului FC Farul care au venit în zona galeriei și de acolo a pornit scandalul. Când au intervenit cei de la pază, suporterii dinamoviști s-au refugiat spre tribună".

Și Eleodor Voica, antrenorul lui Dinamo, a comentat pe seama scandalului: "Așa ceva nu trebuie să se întâmple într-o sală de handbal. Nu contează că e galeria de la fotbal, suporterii sunt frumoși, dar e păcat de ce s-a întâmplat în această seară".

"Mulți dintre suporterii dinamoviștilor erau beți, abia ma reușit să-i convingem să nu mai sară pe scaune pentru că totuși sunt într-o sală, nu pe un stadion. Din câte am văzut ei au fost provocați de altcineva" Unul dintre stewarzii prezenți la meci 


VARIANTA DINAMOVIȘTILOR

Ovidiu Semen, team-manager Dinamo, pentru GSP.ro: "Au venit doi de la Farul care erau infiltrați și au sărit la bătaie. După care au sărit cei de la firma de pază cu gaze lacrimogene și cu bâte. Firma de pază nu are dreptul să intre cu gaze lacrimogene în sală. Totul a fost premeditat. Plus că la galeria lui Dinamo n-au fost zone libere în stânga și în dreapta. Doi suporteri au ajuns la salvare, unul are genunchiul rupt și celălalt are buza spartă. Ăștia de la Constanța au băgat 100 de inși pe 70 de locuri"


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii