Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






DAVID si GOLIATH!


[starttext]












D-de la DINAMO vs G...de la Bilbao....
Suna anapoda, pentru ca nu intelegeti legatura intre G( Goliath) si Bilbao, este?
Privind realist, misiunea de asta seara pare un pic imposibila.
Plecand de la campionatul de unde prOVINE( ca sa aduc aminte si de funie- n casa spanzuratului- oile...) aceasta echipa, de la faptul ca in afara de Val Verde( antrenorul), nu au avut prea mari fluctuatii de lot, de la valoarea lotului, de la felul in care se " prezinta" campionatul spaniol- pornim cu sansa a doua.




Dar, daca noi suntem David(DINAMO), iar ei GOLIATH( Bilbao), hai sa le " gasim punctul G!"
Cum?
Prin daruire, prin ambitie, prin " rautate caineasca", prin efort pana la ultima picatura de energie, prin spirit de lupta " dal cappo al fine", prin.... hai sa trecem prin ei!
Sunt basci? Noi suntem Dinamo, suntem romani, suntem " caini", sa dam cu " bascile lor de pamant!"
Revenim in Europa( incercam), dupa o foarte lunga perioada de " abstinenta"...
Trebuie ca indiferent de ceea ce se va intampla in aceste doua meciuri cu " maurii", sa putem tine capu' sus, asa cum l-am tinut mereu, noi- DINAMO BUCURESTI!
Avem sanse atata timp cat nu vom trata acest meci cu o gandire de tip balcanic.
Avem antrenor( pittbul- nu antrenor), il avem pe Penedo( speram ca si-a revenit dupa plonjonul intarziat cu BT), pe Nedelcearu- mai constient ca niciodata ca "vremea gafelor" a apus, pe Filip- culmea, cred ca de rautatea lui avem nevoie in acest meci, pe Salomao-care stapaneste driblingul de la " varsta juvenila", pe HANCA-despre el nu am ce sa zic- e " tatic" in fotbal, pe NAScimento( de la care speram sa fie NASUL...eu zic ca o sa inscrie), pe MAY MAHLANGU- " cerberul de la jumatate), iar daca Nemec prinde o zi buna..."cam gata cu GOLIATH- Bilbao!"
Bilbao " sta" pe raul Nervion.
Asta seara, DINAMO BUCURESTI, vor intinde Nervi(LOR)on la maximum!
30 de mii de caini vor fi la meci!
PURTAM ACELEASI CULORI, DAR HAIDETI SA LE ARATAM CA ALB-ROSU' NOSTRU E MAI FRUMOS, DATORITA ATATOR INIMI DE SPARTANI CARE VOR STRIGA:" Hai Dinamo, hai Dinamooo, tu tre' sa fii sus acoloooo, unde-ai mai fost, si vei mai fi.....
" HAI SA LE ARATAM LA ASTIA CE INSEAMNA DINAMO!"- CATALIN HALDAN.
PUNCT.


Articol scris de: Caine Rosu


sursa photo: www.facebook.com/FCDinamoOfficial
[endtext]

Comentarii