Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






De-a Toma Necredinciosu' si Gigi Contra.


[starttext]





Fotografia postată de FC DINAMO BUCURESTI.


Pierdem primul meci din acest sezon de campionat.
Pierdem acest meci din cauza nesansei, dar si a proastei inspiratii a unicei " gura de tun" pe care o avem in fata portii-Nemec.



Pierdem pentru ca apararea e " letargica si primitoare" cu sarjele pe care " razesii" le incearca de cateva ori pe contraatac,  pierdem pentru ca Penedo momentan pleaca pe plonjon mai pe " carburant diesel",  pentru ca Rivaldinho are un joc net superior de cap- fata de cel de picior, fiindca Hanca prinde o zi mai nefericita, iar Mahlangu are un plasament prost( desi parerea mea jucase perfect pana atunci), intr-un final pierdem...
Si?
Gata? Deja ne pierdem elanul( nu ma refer la animal pentru ca s-ar putea crede ca fac referire la Alibec sau Budescu 😉), deja toti euforicii care-si arogau drepturi de antrenor, spunandu-ne celorlalti " rau intentionati" ca:" Bilbao nu-i Real Madrid"- s-au evaporat?
Cei care condamnau " tabara lui Toma Necredinciosu' " sunt acum transformati in " Peluza Gigi Contra?"
Haideti sa nu trecem tipic romanesc de la agonie la extaz.
Am pierdut un simplu meci. Echipa e la inceput de campionat, se " macina" cum se spune.
Se intampla asta, pentru ca " piesele grele" sunt mai ales cele de la mijlocul terenului, iar ca angrenajul echipei sa functioneze, e nevoie de cateva jocuri.
Cu Salomao, Nascimento, Anton, si mai ales Albin( care va fi Sergiu Celibidache al echipei-ba chiar si al campionatului), cu Hanca( asa cum il stim), cu tanarul Costache( cu ceva mai multe minute acordate), avem " moaca de echipa."
Haideti sa pastram un pic de echilibru, sa nu credem ca azi suntem Greuceanu, iar dupa o batalie pierduta sa-l acuzam ca e rapciuga din grajd...
7000 de suporteri minunati au fost pe stadion.
Nu au tinut cont de caldura, nici de faptul ca e duminica ora 9, nici ca s-a dus dracu' stadionu' cu tot cu pista( guvernul a dat impresia ca va construi aeroport nicidecum stadion din bani europeni-mdeh trebuia ca sloganul sa fi fost- "vrem ministru, NU O PI.DA!") si au venit la meci.
Respect!
Mobilizarea!
Cainii isi ling ranile repede, nu au timp de de " schelalaituri tardive", urmeaza o noua batalie.
Toti cainii uniti!




sursa photo: www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Articol scris de: Caine Rosu

[endtext]

Comentarii