Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






E OFICIAL! Claude Dielna, a semnat cu gruparea New England Revolution

[starttext]











Claude Dielna, fundașul de 29 de ani adus în iarnă de Dinamo sub formă de împrumut, a semnat cu gruparea New England Revolution și va evolua în MLS.



 Dielna a publicat mai multe imagini de la conferința de prezentare pe contul oficial de Instagram, alături de mesajele "dacă nu era încă oficial, acum este: un nou capitol, un nou început" și "sunt extrem de bucuros să mă alătur celor de la New England Revolution. Mulțumesc pentru încredere și pentru mesajele de susținere".

Dielna a fost împrumutat de Dinamo de la Sheffield Wednesday pentru jumătate de sezon, dar Ionuț Negoiță nu și-a permis un transfer definitiv din cauza salariului mare cerut de fundașul francez.

Dielna a jucat 10 meciuri pentru Dinamo în sezonul trecut și a fost unul dintre oamenii de bază ai "câinilor" odată cu venirea lui Cosmin Contra pe banca tehnică.


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii