Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vești bune pentru Dinamo » O vedetă de la Bilbao nu va juca la București


[starttext]




FOTO: Guliver/GettyImages




Dinamo și Athletic Bilbao se vor duela joi, 27 iulie, în turul III al preliminariilor Europa League.





Pentru meciul de joi, antrenorul Kuko Ziganda nu va miza pe Inaki Williams, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei.

Mijlocașul lateral de 23 de ani a jucat pentru naționala sub 21 de ani a Spaniei la Campionatul European. Acesta a revenit mai târziu la Bilbao și nu este la același nivel cu colegii săi.

"În mod normal, nu vor fi surprize în primul "11". Vor juca Raul Garcia, Aduriz și alții. Vor apărea și 2-3 schimbări.

Nu vom conta pe Inaki Williams la meciul de București. Avem mulți jucători și nu trebuie să ne grăbim în cazul lui. Este un jucător de explozie și sezonul este lung. Trebuie să avem încredere în cei 11 care vor juca", a declarat antrenorul lui Bilbao.

În sezonul trecut, Williams a marcat 8 goluri și a dat 8 pase de gol în 49 de meciuri pentru Bilbao.

Dinamo - Athletic Bilbao se joacă joi, 27 iulie, de la ora 20:30



sursa: www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii