Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii promit show cu Bilbao la revenirea în Europa! Peluza Cătălin Hîldan este SOLD OUT


[starttext]








Revenirea lui Dinamo în Europa după 5 ani a produs un entuziasm mare printre fanii grupării din Ștefan cel Mare.




Deși Dinamo joacă duminică cu FC Botoșani, în etapa a doua a Ligii 1, ÎN DIRECT la Digi Sport, fanii se gândesc mai mult la marele meci cu Bilbao, de joi seara.

Vor fi peste 40.000 de oameni pe Arena Națională, în condițiile în care nu se mai găsesc bilete la Peluza Cătălin Hîldan, acolo unde Dinamo va avea în jur de 12.000 de suporteri care promit să fie din nou la înălțime.

"Sper să vina cât mai mulți fani și duminică, pentru că avem nevoie de ei. Cei de la Botoșani au demonstrat și in prima etapă, cu CFR (n.n. scorul a fost 1-1), că știu să joace fotbal", a fost mesajul lui Contra pentru fani, într-o conferință de presă.

În jur de 20.000 de oameni sunt așteptați la partida cu Botoșani, fanii dorind și ei să facă ultima "repetiție" înaintea revenirii în Europa.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii