Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Prunea, în cărți pentru o revenire la Dinamo: ”Am avut ofertă. Să vedem...”

[starttext]










După despărțirea de CSM Poli Iași, Florin Prunea (48 de ani) a primit oferte din partea a trei cluburi din Liga 1. Fostul portar al echipei naționale a dezvăluit că, pe lângă CS U Craiova și Concordia Chiajna, el a fost dorit și de Dinamo.




Acesta a spus chiar că a purtat negocieri de mai multe ori cu finanțatorul Ionuț Negoiță, însă nu a ajuns încă la o înțelegere.

”Am avut discuţii, dar au rămas la stadiul de discuţii. Nu numai de la Craiova şi Chiajna am avut oferte. De la Dinamo am avut ofertă în fiecare an. Să vedem... Îl respect pe domnul Ionuţ Negoiţă pentru tot ce face acolo, Adi Mutu se descură foarte bine şi Dănciulescu e un om de bază”, a declarat Prunea pentru Pro Sport.

Fost portar la Dinamo în mai multe rânduri (1985-1988, 1992-1998, 1999-2000), Prunea a fost și conducător în ”Ștefan cel Mare”, el ocupând funcția de manager sportiv, în 2010.

Ca jucător, acesta a cucerit trei trofee cu Dinamo: titlul de campion în 2002 și Cupa României în 1986 și 2001.



sursa: www.digisport.ro

[endtext]


Comentarii