Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Adrian Mutu a criticat din nou arbitrajul: ”Avem multe de comentat”


[starttext]









Dinamo a câștigat cu 1-0 la Ovidiu, în fața Viitorului, dar Adrian Mutu n-a trecut cu vederea arbitrajul lui Ovidiu Hațegan. Directorul general al ”câinilor” a lăsat de înțeles că avea multe lucruri pe care să i le reproșeze centralului, însă nu a mai detaliat, în condițiile în care echipa lui Cosmin Contra a reușit să se impună.




"Hațegan nu s-a ridicat la nivelul lui azi. Avem multe de comentat, dar asta e. Important e că am câștigat. A fost un meci spectaculos, ne-am întrecut în ratări noi și ieri. E o victorie importantă pentru moral și pentru meciul de joi. Sperăm să ne ducem la Bilbao, să dăm totul pe teren și să ne apărăm șansele sau să profităm de ele”, a declarat Adrian Mutu, la finalul meciului de la Ovidiu.

N-a fost pentru prima dată în acest sezon când oficialul lui Dinamo a criticat arbitrajul. În prima etapă, el a dorit să-i dea o replică lui Mihai Stoica și a avut o problemă cu ceea ce s-a întâmplat la FCSB - Voluntari.

Pe de altă parte, Adrian Mutu l-a lăudat pe marcatorul unicului gol, Valentin Costache, chiar dacă acesta a avut o ratare uriașă chiar în primul minut al meciului contra campioanei.

”Ca orice jucător, Costache face parte din lot și e considerat titular. Depinde de Contra pe cine preferă. Vreau să-l felicit că azi a ales să joace cu el. Chiar dacă a ratat, este tânăr. A fost o ratare mare, ratarea campionatului, dar e tânăr, știu ce dorință are, ce răutate de a ajunge fotbalist. Sper să continue pe drumul ăsta, pentru că dacă va continua așa, Cosmin îi va mai da șanse să joace”, a mai spus Mutu.




sursa: www.digisport.ro

[endtext]


Comentarii