Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra: ”Nu are nicio ofertă Filip''

[starttext]











Cosmin Contra a vorbit despre șansele ca Steliano Filip să plece în viitorul apropiat de la Dinamo București și admite că pe numele fotbalistului nu este o ofertă concretă cel puțin la ora asta. Jucătorul de 23 de ani ar fi intrat în atenţia lui Dinamo Kiev dar și a unui club important din Vest şi a admis la o conferinţa de presă că dubla cu Bilbao ar putea reprezenta ultimele lui meciuri în tricoul ”alb-roşu”.




”Pentru Steliano Filip din păcate nu există acea ofertă reală, e un jucător care își dorește să facă pasul spre un campionat mai performant, dar suma nu este ceea care se vehiculează în presă. Aș vrea ca prin aceste zvonuri să nu înțeleagă că va pleca după acest meci, poate fi dezamăgit și nu aș vrea asta”, a spus tehnicianul dinamovist. Apoi, ”Guriță” s-a pus pe glume: ”doar eu am ofertă din Primera Division, doar antrenorul, el nu are nicio ofertă”. Tehnicianul a vrut să-i asigure pe fani că a fost vorba de o glumă și că este cu gândul doar la returul de pe San Mames. ”Nu sunt oferte, glumesc, nici nu mă gândesc la lucrul ăsta. Vreau doar să câștigăm, să ne prezentăm bine la meciul cu FC Viitorul Cosntanța și la meciul de joi cu Athletic Bilbao. Vreau să lăsăm tracul deoparte să ne putem califica, să nu intrăm ca în primele 20-25 de minute”, a mai completat tehnicianul.

"Pentru mine acesta este unul dintre cele mai importante meciuri din carieră, sper să nu fie ultimul. Nu vreau să vorbesc despre situaţia mea la Dinamo (n.r. - plecarea în străinătate), nu ar fi corect faţă de echipă. Mă gândesc doar la meciul de mâine şi sper să-mi fac treaba cât pot mai bine. Cel mai frumos mod de a-mi lua la revedere de la Dinamo ar fi să trecem de Athletic Bilbao", a spus Filip într-o conferinţă de presă.

Aşa cum Digi Sport te-a anunţat în exclusivitate, Filip este în atenţia ucrainenilor, însă şi o formaţie din Vestul Europei îi face marcaj strâns. Şansele să se ajungă la un numitor comun în perioada următoare sunt mari, lucru recunoscut de fundaș.

"Sunt doar discuții pentru Filip. Și la meciul cu Juventus (n.n. 3-0 pentru Dinamo) au fost mai mulți reprezentanți ai unor cluburi europene.

Pot spune că, pe lângă Dinamo Kiev, mai există interesul unei echipe dintr-un campionat destul de bun din Vest", a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport, referitor la o posibilă despărțire de Filip.

Steliano Filip a fost crescut de LPS Banatul și a mai evoluat la Buziaș. Maramureș și Dinamo, echipă de care a fost cumpărat în 2012 pentru 100.000 de euro.

132 de meciuri, 5 goluri și 10 pase de gol are Filip în tricoul celor de la Dinamo.

1,4 milioane de euro este cota de piață a lui Filip, conform transfermarkt.com.





sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii