Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Athletic Bilbao - Dinamo // Vești proaste pentru basci înaintea returului cu Dinamo! Un fotbalist s-a accidentat

[starttext]







Iturraspe (stânga) // foto: Guliver/GettyImages





Mijlocașul Ander Iturraspe a ieșit accidentat în minutul 11 al meciului amical cu Reus Deportiu, câștigat de Bilbao cu 3-0 înaintea meciului retur cu Dinamo.



Fotbalistul care purta banderola de căpitan la Athetic a acuzat o leziune musculară la piciorul stâng și a fost înlocuit de tehnicianul Kuko Ziganda iar șansele ca el să joace contra "câinilor" sunt mici.

Conform publicației Mundo Deportivo, clubul basc a anunțat că vor fi efectuate investigații suplimentare pentru a stabili care va fi perioada de recuperare a lui Iturraspe.

Chiar și așa, Bilbao s-a impus fără emoții în fața divionarei secunde prin golurile marcate de San José, Aketxe, din penalty, și Inaki Williams.

Echipa de start a lui Athletic Bilbao: Kepa - Lekue, Bóveda, Núñez, Saborit - Iturraspe, San José, Sabin, Aketxe, Córdoba - Sola
Au mai jucat: Rico, Williams, Simón, Unai López, Villalibre, Seguín

Meciul retur de la Bilbao va avea loc pe 3 august, de la ora 21:45, și va putea fi urmărit în direct pe TVR 1. Meciul tur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.


sursa: www.gsp.ro
[endtext]




Comentarii