Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cat a obtinut Dinamo din drepturilor TV din România pentru meciul cu Bilbao

[starttext]











Reacția lui Dinamo:  Dorin Irimia, purtătorul de cuvânt al clubului Dinamo a făcut precizări după apariția articolului referitor la drepturile TV ale meciului cu Bilbao din Europa League, transmis în direct de postul național de televiziune. "Drepturile TV au fost negociate printr-un intermediar și am obținut suma de 90.000 de euro! Au mai existat două oferte de la două televiziuni de pe piață, aceasta nu a fost singura. Ofertele pe care DigiSport și ProTV le-au făcut au fost mult mai mici.



Digi ne-a oferit 25.000 de euro, iar ProTV, în ultimele clipe a făcut o ofertă de 70.000 de euro. Deci o sumă mai mică decât cea primită de la intermediarul cu care noi am negociat. Ne-a interesat să obținem cea mai mare sumă, nu și unde le vinde acest intermediar cu care noi am discutat. Acum e foarte bine că e pe TVR pentru că au cea mai mare acoperire.

Vă garantez că am vândut drepturile pe cea mai mare sumă dintre toate echipele care joacă meciuri în cupele europene. Steaua le-a vândut cu 45.000 de euro pentru meciul cu Plzen din Liga Campionilor", a declarat pentru GSP, purtătorul de cuvânt al clubului din Ștefan cel Mare, Dorin Irimia.



sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii