Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Taiați sonorul la DIGI!

[starttext]









Dinamo n-a jucat rau cu Botoșani, a controlat meciul dar a fost prinsă pe contraatac, și nu a avut fundași buni în acest meci - unul bezmetic, unul mare și lent, unul care a jucat ca  localitatea cu nume amuzant în care e născut, și ultimul dezordonat - îi identificați voi dupa semnalmente. Toți patru pot mai mult, dacă se concentrează și dacă aleargă mai mult - asta cu alergatu' și concentratu' e valabila și pentru Nemec. Mister mai ai dispozitivele alea de monitorizare prin satelit? că am început sa jucăm doar cate o repriză pe meci. Și unde e Albin? Unde e Katsikas?




Radu Naum iși respectă meseria, vede lucrurile în mod obiectiv și îi contrazice în mod corect pe cei doi deștepți din studio, Zicu și Bratu - baba și mitraliera. Ianis nu a înteles de ce Nascimento vine și cară mingiile spre atac (probabil trebuia sa fie genul de mijlocaș indolent de pomană cu consum redus de calorii). Cât despre sfătosul Bratu - încă e la stadiul de juniori.

Amândoi și-au rupt la propriu picioarele pentru Dinamo. Pacat de vorbele negândite, care umbresc puțin câte puțin din realizările lor pentru acest club. Ei sunt foști fotbalisti, care însă habar n-au de jurnalism - și de exprimare în general - au rămas la stadiul de înțepături de vestiar. Geme țara de deștepți, doi în plus nu se bagă de seamă.

Daca asculți comentatorii DigiSport în timpul transmisiilor din Liga 1, devii peste noapte mai înțelept și mai zen. Tehnicile de relaxare au fost inventate special pentru astfel de proști cu grave carențe de exprimare în limba română și cu un singur scop în vidul dintre urechi - acela de a enerva telespectatorul. Bunăoară am aflat că Mimi a facut o ironie pe facebook și că numărul de spectatori anunțat este cu mult mai mic decat cel al FCSB-ului (cu vreo 2000 și ceva) și mult mai mic decât ce o să fie cu Plzen. Acum sunt mai deștept, mulțumesc DIGI.

Probabil astfel de angajați dau ocazia patronului Zoltan Teszari sa anunțe periodic restructurări în rândul canalelor DIGI. Îmi amintesc cum ascultam acum 20 de ani comentatorii de la Romania Actualități sau TVR - unde sunt Domozină, Secoșan, Dobre, Țopescu, chiar și Pumnea și Graur? pe vremea lor nu exista internetul, iși luau notițele în față, se documentau cum puteau - și erau tobă de informație - nu dadeau search pe google sa poată să vorbească un meci întreg despre câte bilete s-au vândut la stână.




Articol scris de: Robert Mihai Muntean  


[endtext]

Comentarii