Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone: "Așa l-am găsit"

[starttext]





Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor



Valentin Costache a fost cel mai bun fotbalist ai lui Dinamo în victoria obținută de trupa lui Contra la Ovidiu, contra Viitorului (1-0), dar Ioan Andone dezvăluie problemele cu care s-a confruntat mijlocașul de 18 ani în perioada în care "Fălcosul" antrena în "Ștefan cel Mare".



Conform tehnicianul de 57 de ani, Costache era tot timpul accidentat și acuza mereu probleme musculare.

"Copilul era tot timpul accidentat. L-am găsit accidentat, a prins cu mine vreo 3 antrenamente. El o fi fost bun și în perioada mea, dar eu n-am apucat să-l văd. Se oprea în timpul antrenamentului și se plângea că-l doare ceva. Ca unul de 35 de ani.

Le-am zis celor de la club să-l dea undeva unde să joace 90 de minute. Are un fizic bun, dar m-a speriat cu problemele musculare", a spus Ioan Andone la TV Dolce Sport.

Ultima oară, oan Andone a antrenat Dinamo în perioada mai 2016 - februarie 2017, când Costache a fost împrumutat la CS Afumați, în Liga a doua.


Foto: Cristi Preda
sursa: www.gsp.ro

[endtext]


Comentarii