Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Kiriță l-a băgat în ședință pe un titular de la Dinamo!

[starttext]












După înfrângerea lui Dinamo cu FC Botoșani, 0-1, Giani Kiriță, fost căpitan la echipa alb-roșie, a vorbit despre situația de la club și a dezvăluit că a avut o discuție cu fundașul Ionuț Nedelcearu.



"Jucătorii lui Dinamo s-au gândit mai mult la meciul cu Bilbao decât la cel cu Botoșani. Mie îmi place echipa, dar este prea devreme să vorbim.

Mie îmi place strategia lui Dinamo, chiar dacă mi-aș dori să văd mai mulți tineri români în echipă. Atât se poate acum. Cred că pe parcurs vor apărea mai mulți tineri. Așa văd eu.

Eu l-am luat pe Nedelcearu și am vorbit cu el. I-am dat câteva sfaturi și i-am spus ce mi-ar plăcea să văd la el. El e un fundaș foarte bun, dar îi trebuie puțină răutate. Ca fundaș central trebuie să ai o agresivitate pozitivă, să dai tonul echipei", a spus Kiriță la TV Sport ro.




sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii