Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Te iubesc, echipa mea

[starttext]










Totul a inceput cand eram mic. Cand priveam cu mult entuziasm meciurile lui Dinamo la televizor si imi ziceam ca intr-o zi voi ajunge sa cant pe un stadion adevarat si sa fiu trup si suflet pentru EI. 


Am stiut 100% ca peste cativa ani imi voi ocupa locul in peluza, ca voi fi murdar pe maini de la vopseaua de pe banner, si ca voi ridica o torta spre cer si voi spune: 

''Iti multumesc, Doamne!". Si sunt aici! Iubesc Dinamo, nu doar pentru fotbalul cinstit pe care il joaca, nu pentru speranta lor ca intr-o zi vor ajunge sa arate lumii adevarata lor valoare, nu pentru sustinerea de care au parte indiferent ca e meci acasa sau in deplasare... Ci pentru ca am vazut in ei niste baieti care vor sa dea totul pana in ultimul minut.

 De la ei am invatat ca speranta moare ultima, ei sunt dovada vie ca vorba " Si cand nu mai pot, mai pot putin! " este perfect adevarata! Iubesc fotbalul, dar fotbalul cinstit, care impune sacrificiu, pentru mine are un singur nume: DINAMO. Oriunde voi merge, cand voi fi intrebat de fotbal voi raspunde tare si raspicat ca Dinamo e echipa sufletului meu, pe care o voi sustine pana la moarte, indiferent de rezultate sau circumstante. Am plans pentru ei, m-am bucurat pentru ei. Am suferit pentru ei, cand pierdeau mi se rupea sufletul cand ii vedeam: plini de sudoare si cu fetele triste, putin sa nu rabufneasca in plans. 



Multi fanatici fcsb rad si ne batjocoresc, dar sentimentele noastre nu se schimba pentru niste vorbe. Trairile noastre nu se sterg pentru ca asa vor ei, pasiunea noastra ramane indiferent de ce vor spune altii! Noi suntem PCH!!! Noi am reusit sa ducem la alt nivel tot ce inseamna spectacolul oferit de o peluza. Pentru ca, pentru noi, fotbalul nu este despre bani si trofee, ci despre pasiune, emotie si spectacol. Noi chiar avem "fata" de Liga Campionilor. 


Pentru noi nu exista alte echipe, pentru noi exista doar Dinamo. Ei ne-au luat de mana si ne-au asezat frumos, unul cate unul, in tribune...si suntem aici datorita lor, o familie: jucatori si suporteri pe care ii leaga doua culori: Rosu-Alb.
Nu uitati ca noi suntem unici, suntem o legenda! Ganditi ca niste campioni...noi am castigat deja!


Articol scris de: Fîrtea G Selina Gabriela
sursa photo: www.facebook.com/FCDinamoOfficial
[endtext]

Comentarii