Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un titular de la Dinamo, în pericol să rămână pe banca de rezerve: "Dacă o ţine aşa, îi ia faţa! Copilul ăsta are tupeu fantastic"

[starttext]





costache





Adrian Porumboiu l-a remarcat pe Valentin Costache, puştiul care a adus victoria lui Dinamo în deplasarea de la Ovidiu şi este de părere că dacă va reuşi să se menţină la acelaşi nivel, Costache îl poate scoate din echipă pe unul dintre fotbaliştii care au impresionat în sezonul trecut.



"Copilul ăla are tupeu fantastic. Tupeu în sensul pozitiv. S-a scos apoi cu golul ăla. Dar gata, nu mai e copil. La 19 ani trebuie să fii matur. Văd că Hanca este cam plin de el.

Dacă o ţine aşa, îi ia faţa Costache. Trebuie să ai constanţă ca să te ia cineva afară, nu te iau după un gol sau un retur de campionat. Sunt scouteri care ştiu meserie", a spus Porumboiu pentru ProSport.




sursa: www.dolce-sport.ro
[endtext]

Comentarii